Affiche-Rock-Herk-2013-volledig!

Affiche van Rock Herk 2013 volledig!

rock-herk-2013
Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van het land, is klaar met de affiche voor de 31e editie, op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. Over de twee festivaldagen komen meer dan veertig bands en dj's, verspreid over drie podia. Dat gebeurt niet langer volgens de formule van de laatste jaren, waarin een duidelijk onderscheid werd gemaakt tussen dance op vrijdag en rock op zaterdag.
 
De organisatie voorziet in 2013 een derde podium, Electric Arena, om zowel op vrijdag als zaterdag uit te pakken met een evenwichtige mix aan alternatieve muziek. Op de Main Stage krijgt u op beide dagen een staalkaart van het beste uit de alternatieve rock. Het tweede podium, de Club, geeft twee dagen plaats aan het hardere gitaargeweld. En met het derde podium zal er op Rock Herk op beide festivaldagen gedanst kunnen worden op een gevarieerde line-up aan elektronische muziek.
 
Op het hoofdpodium worden de Belgische rasmuzikanten van Isbells aan de affiche toegevoegd samen met de psychedelische rocksensatie uit Engeland, Temples. De Club krijgt een laatste aanvulling met The DeVilles, een stevige mix van rock en blues uit de Kempen.
 
Het derde podium wordt op vrijdag geopend door lokaal electro talent Le Gamin. Op zaterdag pakt Rock Herk uit met een samenwerking met het hippe Londense Viper Recordings. Zij vervolledigen de line-up met een stevige drum 'n' bass injectie in de vorm van Shockone,SmoothL Plus en MC Felon.
 
Eerder bevestigden onderstaande bands en dj's hun komst naar Rock Herk 2013:

MAIN STAGE > Maxïmo Park / SX / Hadouken! / Housemeister / Big Deal / Tall Ships / Drenge / BRNS / Mad About Mountains / Clouds On Elektricity / The Sha-la-lee’s / Longlost

CLUB > Amenra / Vanna / Suuns / Bury Tomorrow / Heart In Hand / Raketkanon / Pomrad / Psycho 44 / Traumahelikopter / Warm Soda / Oathbreaker / These Mountains Are Ghosts / 30.000 Monkies

ELECTRIC ARENA > Ego Troopers / Eptic / Gtronic / Murdock / Cookie Monsta / The Whatevers / Blatan / Duploc / Bloodfire + MC Mota

 
TICKETNIEUWS
Er zijn nog slechts 300 tickets beschikbaar in combinatie met toegang tot camping A. Ook de ticketverkoop voor camping B komt stilaan op gang.
 
Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou dewebsite en Facebook-pagina in de gaten voor meer Rock Herk nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief.
 

 

Festival Referentie: