DJ Village op Rock Zottegem 2015

rock_zottegem

ROCK ZOTTEGEM STRIKT TOP DJ’S VOOR DJ VILLAGE

Ook de danceliefhebbers krijgen dit jaar heel wat muzikaal lekkers voorgeschoteld op ROCK ZOTTEGEM. De organisatie strikte enkele top DJ’s om de affiche af te maken. Voor Kurt De Loor, organisator van ROCK ZOTTEGEM was het een bewuste keuze om naast een sterke rockaffiche ook een reeks top DJ’s te strikken. “ROCK ZOTTEGEM 2015 wordt genieten, zowel voor rock- als voor danceliefhebbers. Als festival moet je durven vernieuwen. Onze DJ Village wordt ongetwijfeld een schot in de roos!”

De Loor: “Bovenal willen we van ROCK ZOTTEGEM de belevenis van de festivalzomer maken. We zorgen er dit jaar voor dat er in alle hoeken en kanten van ons festivalterrein iets te beleven valt. Fantastische rockmuziek, fenomenale dance-optredens en tonnen gezelligheid zijn de ingrediënten van het nieuwe ROCK ZOTTEGEM.”

Op vrijdag 10 juli mag Wolfpack de eerste festivaldag van ROCK ZOTTEGEM afsluiten op de Crazy Main. Het DJ-duo maakt al enkele jaren het mooie weer op Tomorrowland en staat voor het eerst op ROCK ZOTTEGEM. Ook de DJ Village herbergt een reeks mooie namen. Mark with a K sluit de dag af voor Murdock, Smos, Funk D en DJ Ginger. Green Velvet, MegaMen en Laston & Geo op zaterdag

Op zaterdag 11 juli maakt de Amerikaanse excentrieke techno-god Green Velvet het feestje op de Crazy Main compleet. In het DJ Village kunnen festivalliefhebbers al hun energie kwijt op de aanstekelijke tunes van MegaMen, Laston & Geo, Kid Creme, Lennert Wolfs en Deejay Diskobox. Eén voor één DJ’s die hun sporen reeds hebben verdiend op oa. Tomorrowland, Summerfestival en andere I Love Techno’s. Dirk Stoops mag de DJ Village in 2015 afsluiten.”
Voorverkoop loopt als een trein

“De voorverkoop van ROCK ZOTTEGEM loopt uitzonderlijk goed. Wie een ticket wil, kan beter niet te lang wachten,” laat de organisatie weten. ROCK ZOTTEGEM gaat dit jaar door op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli. Een dagticket voor vrijdag kost 45 euro (incl. reservatiekosten) en een dagticket voor zaterdag kost 50 euro (incl. reservatiekosten). Voor een combiticket tel je 85 euro (incl. reservatiekosten) neer.

 

 

Festival Referentie: