dour-2013_met-klaxons

The Vaccines / Klaxons / Darwin Deez / BRNS / Gold Panda / Petite Noir / Com Truise / Sinkane / Fauve toegevoegd aan de programmatie van het 25e Dour Festival!

Na een hele reeks mooie electro-, hip-hop-, metal- en rockaankondigingen, is het vandaag de beurt aan de indie-namen. London first! Het geweldige The Vaccines komt hun tweede album The Vaccines Come of Age voorstellen, terwijl Klaxons terugkeert om de weide in te pakken met hun trance pop. Met of zonder Keira ... . Een bos krullen en frisse pop: Darwin Deez zal ons gegarandeerd aan het dansen krijgen.

Onze Belgische lievelingen van vorig jaar, BRNS, komen nogmaals tonen waarom ze de harten van zowel pers als publiek (in Frankrijk én Engeland) veroverd hebben. Eén van de beste IDM-ontdekkingen van 2011: Gold Panda zal er ook dit jaar weer bij zijn! Revelatie van eind 2012, Petite Noir, belooft een erg innemende liveshow te brengen, een mix van afro beat en hip-hop. Voor één van de meest psychedelische en verslavende acts, kunnen we rekenen op de "mid-fi synth-wave, slow motion funk" (ja, dat leest u goed) van Com Truise.

Het van oorsprong Soedanese Sinkane, betovert met hun funky afro-beat-muziek. Het Parijse collectief Fauve, tenslotte, zal - ver van alle clichés over Franse chansons - de harde realiteit van een gedesillusioneerde jeugd komen bezingen.

Volgende week kondigen we de eerste reggae-namen aan, alsook meer hardcore/metal en elektro.

TICKETS EN FESTIHUTS

Tickets zijn verkrijgbaar aan dezelfde prijs als 2012.

Geen zin om te kamperen? Denk eraan om op tijd je Festihut of Flexotel te boeken!

Meer info

 

Festival Referentie: