graspop-2013-tickets-te_koop

 
         
GMM_banner
PapaRoachPapa Roach, de band rond boegbeeld en zanger Jacoby Shaddix, begon als een nu-metal band maar al op de tweede plaat evolueerde de muziek in de richting van de alternatieve rock/metal. In de jongste jaren laat Papa Roach dan weer een harder en sneller geluid horen. De opeenvolgende koerswijzigingen zorgden voor een gevarieerd oeuvre en dat houdt het in ieder geval interessant: zowel metal, punk, hardcore als rap passeren de revue. Nu Shaddix hersteld is van een operatie aan de stembanden kunnen de jongens weer focussen op hun tournee voor hun schitterende nieuwe plaat, ‘The Connection’.
 
Net als Korn en het vroege werk van Papa Roach mag P.O.D. worden ondergebracht onder de noemer nu-metal. De Amerikanen timmeren al meer dan 20 jaar aan de weg en hebben op hun parcours al acht studioalbums uitgebracht. Hun recentste plaat, ‘Murdered Love’, dateert van vorig jaar en werd warm onthaald. We zijn er zeker van dat P.O.D. iedereen omver zal blazen in juni.
 
Er zijn maar weinig bands die een genre op zichzelf zijn en The Dillinger Escape Plan is er een van. Sommigen noemeen het hardcore, anderen zeggen metal en nog anderen beweren dat deze groep de term 'mathcore' uitgevonden heeft. Een ding is zeker: ze maken de meest chaotische muziek, maar op de een of andere manier trekken ze een rode draad door hun muziek, waardoor ze uniek en heel herkenbaar klinken. Alle muzikanten zijn uitmuntend en zelfs tijdens hun enorm energieke live sets blijven ze immens strak spelen. Vaak stappen de heren met meer schaafwonden van het podium dan een bokser uit een boksring. Dat zegt genoeg...


TICKETINFO: tickets ook te koop in de Metalzone shops
Vanaf vrijdag 22 februari zullen de festivaltickets (combi en dag) en de Graspopmunten beschikbaar zijn in de Metalzone shops in Antwerpen, Vosselaar, Baal en Leuven. Dat zijn geen klassieke tickets maar e-tickets die je zelf moet afprinten. Elk e-ticket geeft recht op één treinreis van en naar het station in Mol. Als je gebruik wilt maken van deze treinreis, vergeet dan niet om je e-treinbiljet te downloaden met de NMBS-code die je op het e-festivalticket terugvindt.
 Vip-tickets, festihutten en kampeerplaatsen in Metal Town zijn niet te verkrijgen in de Metalzone shops en kun je enkel online kopen via volgende link: http://www.proximusgoformusic.be/live/nl/fest/graspop

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de festivaltickets dit jaar niet meer te koop in Free Record Shop of via Metaltix.

Meer informatie over de ticketverkoop: http://www.graspop.be/nl/tickets

 

Festival Referentie: