Graspop 2015 zaterdag bijna uitverkocht

graspop metal meeting 2015

Na 19 prachtige jaren moet deze 20ste editie van Graspop Metal Meeting de kers op de taart worden. We zijn ervan overtuigd dat het een topjaar wordt waarin we alle records breken. 109 bands op de affiche,  5480 minuten muziek, meer dan 80 nationaliteiten,... het kan niet anders of dit jaar zullen we voor het eerst in onze geschiedenis het bordje ‘UITVERKOCHT’ aan de kassa moeten hangen. Zeker als je weet dat de dagtickets voor zaterdag 20 juni, wanneer onder meer Slipknot, Judas Priest en Alice Cooper optreden, nu al bijna allemaal de deur uit zijn. En ook de tickets voor vrijdag en zondag, en de combitickets verkopen als zoete broodjes.

Het doet ons enorm veel plezier dat zoveel mensen de 20ste verjaardag van Graspop Metal Meeting komen vieren, maar dat betekent ook dat je je nu toch echt wel moet beginnen te reppen als je nog geen ticket hebt. We raden je aan om je ticket online te bestellen want de kans wordt steeds groter dat er geen meer beschikbaar zullen zijn aan de kassa op de dag zelf. Er wordt een maximum van 50.000 bezoekers per dag toegelaten.

De weerkaarten beloven een warme en zwoele editie, en met een affiche om in te lijsten wordt het gegarandeerd één groot feest. Tel daarbij de lekkere frisse pintjes en tonnen randanimatie, en je kan al beginnen te watertanden!

Alle info over Graspop Metal Meeting 2015: www.graspop.be

 

 

Festival Referentie: