Lokerse Feesten met Tori Amos

LF15: Tori Amos, The Van Jets en meer dan 40 nieuwe namen + uurschema online!

Tori Amos op Lokerse Feesten 2015
Het programma van de Lokerse Feesten is zo goed als compleet. We presenteren met trots een pak nieuwe namen, waaronder een exclusief festivalconcert van Grote Dame Tori Amos (op 6 augustus, bij onder meer Oscar And The Wolf) en heel wat Straffe Belgen. Zo vervoegen The Van Jets en Tourist LeMC de feestelijke line-up van zaterdag 8 augustus (met de reeds eerder aangekondigde legendes CHIC ft Nile Rodgers en Giorgio Moroder).
Tourist verhuist dus van de Red Bull Elektropedia zaal op 31 juli naar de Main Stage op 8 augustus, waardoor veel meer mensen de kans zullen krijgen om dé Belgische doorbraakartiest van 2015 aan het werk te zien.
Het Zesde Metaal, Tout Va Bien en Safi & Spreej mogen dan weer de festiviteiten openen op resp. 3, 6 en 7 augustus.

In de indoorzaal komt er opnieuw een Peep night op vrijdag 7 augustus (met o.m. Karotte en De Sluwe Vos, die dus switcht van 3 naar 7 augustus), en nieuwe 2 co-host avonden: Tom Tom Club op zaterdag 8 augustus (met o.m. Billie en Kenji Minogue) én Brakfest, een punk/hardcore mini-festival met o.m. Nasty en Wisdom In Chains.

De voorverkoop voor alle dagen is reeds gestart, idem voor de 10-dagen combitickets. Alle info en tickets via www.lokersefeesten.be

 

Festival Referentie: