Masters@Rock 2015 Line-up compleet

The Black Box Revelation maakt affiche MASTERS@ROCK 2015 compleet!

De organisatie van masters@rock is fier de laatste naam vrij te geven voor de zesde editie van het festival dat doorgaat op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015.Niemand minder dan “The Black Box Revelation”  zal  op zaterdag 29/08/2015 de pannen van de torhoutse daken spelen.

The black box revelation

Op de valreep hebben we ze kunnen strikken: een absolute top-act uit de Belgische Rock, die als sub-headliner op zaterdag hun 4e album zal komen voorstellen!

Er zijn twee festivals exclusief uitverkoren, en jawel,  naast het grote pukkelpop is ook Masters@Rock geselecteerd om jullie kennis te laten maken met het nieuwe album en het beste uit hun drie andere albums – Set your head on fire (2007) Silver Threats (2010) en My Perceptions (2011)!   Drie albums waarmee ze eerder al een dozijn radiohits in Belgïe en ver daarbuiten scoorden!

Ze toerden de laatste jaren als headliner door gans Europa en in de States toerden ze onder andere ook mee als support van internationale grootheden als Iggy Pop, Beady Eye, Jane’s Addiction, …

Enkele quotes over the black box revelation :

Heeft u ooit een optreden van The Black Box Revelation gezien waarbij het zweet niet in beken van het plafond liep, de tent niet van de eerste tot de allerlaatste minuut op zijn kop stond, en drummer Dries van Dijck zich geen lumbago drumde?  Hell no!”

“Eén gitaar, ne drum, twee zotten en een stapel ongelooflijk sterke songs.”

Het festival zal doorgaan op een nieuw festivalterrein langs de Vredelaan (achter en naast het sportcenter “the move”), dat plaats kan bieden aan 6.000 festivalgangers per dag.    Er wordt nauw samengewerkt met het sport- en danscentrum “the Move“  dat tijdens  het festival zal fungeren als backstage en onderdak zal bieden aan de artiesten.  Er werd getracht, bij de samenstelling van de affiche, namen te zoeken die aanspreken bij het grote publiek en dit  zowel  bij jong en oud.   De verwachtingen zijn hoog!  

Meer nog dan de vorige jaren hoopt de organisatie op een massale aanwezigheid van de muziekliefhebber uit het ruime houtland in het algemeen  en uit Torhout in het bijzonder. Alleen dan is het festival op lange termijn haalbaar.  Het is een mooie affiche geworden met bands met klinkende namen die hun bestaansreden meer dan voldoende hebben bewezen en die de komende zomer hun hits in Torhout ten beste zullen brengen. 

 

Tickets zijn online te verkrijgen op www.masterrock.be

muziekzaak Topdisc op de markt te Torhout : www.topdisc.be

popcenter, Kleine Sint-Jansstraat 9  te Kortrijk

Mediamarkt, Maalse Steenweg 350 – 8310 Brugge Sint-Kruis

Meer info en tickets : zie www.masterrock.be

Vragen? Contacteer de organisatie via info@masterrock.be

masters@rock 2015

 

Festival Referentie: