Masters@Rock verrassende eerste namen line-up

Masters@Rock verrassende eerste namen line-up
masters@rock

Arsenal, Golden Earing, Pragha Khan, Dog eat Dog en DE coverband van Rage a Machine Bulls On Parade.

 

De organisatie van masters@rock is fier in primeur de eerste namen vrij te geven voor de zesde editie van het festival dat doorgaat op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015.


Het festival zal doorgaan op een nieuw festivalterrein langs de Vredelaan (achter en naast het sportcenter ?the move?), dat plaats kan bieden aan 6.000 festivalgangers per dag. Er wordt nauw samengewerkt met het sport- en danscentrum ?the Move?  dat tijdens  het festival zal fungeren als backstage en onderdak zal bieden aan de artiesten.  Er werd getracht, bij de samenstelling van de affiche, namen te zoeken die aanspreken bij het grote publiek en dit  zowel  bij jong en oud. De verwachtingen zijn hoog! 


Meer nog dan de vorige jaren hoopt de organisatie op een massale aanwezigheid van de muziekliefhebber uit het ruime houtland in het algemeen  en uit Torhout in het bijzonder. Alleen dan is het festival op lange termijn haalbaar.  Het belooft een mooie affiche te worden met bands met klinkende namen die hun bestaansreden meer dan voldoende hebben bewezen en die de komende zomer hun hits in Torhout ten beste zullen brengen. Tickets zijn vanaf vandaag (donderdag 26 maart) online te verkrijgen op www.masterrock.be

dagtickets :45 ,-
combitickets : 75,-
camping : 12,-


 

Meer info en tickets : zie www.masterrock.be

Festival Referentie: