Rock_Herk-2013-ticketactie

Rock Herk Alternative Music Festival

Early bird!
Enkel voor Rock Herk fans!

Beste Rock Herk fan,
 
De officiële ticketverkoop voor Rock Herk 2013 start op vrijdag 29 maart. Voor vroege vogels heeft Rock Herk vanaf die datum een ticketactie gepland.
 
De eerste duizend festivalgangers die via de website een combiticket (met of zonder camping) kopen voor Rock Herk 2013 krijgen boven op hun festivalticket een gratis drinkvoucher, goed voor 5 dranktickets, ter waarde van 10 euro.
 
Als trouwe fan van Rock Herk,krijg je via deze weg de kans om op voorhand van deze actie te profiteren. Via deze link heb je als eerste de kans om je combiticket aan te schaffen en te genieten van de Early Bird actie.
 
Een Rock Herk combiticket (12+13 juli) kost in voorverkoop 24 euro. Een Rock Herk dagticket kost 15 euro (exclusief servicekosten). Aan de kassa betaal je 32 euro voor een combiticket en 20 euro voor een dagticket. Een Rock Herk campingticket in voorverkoop kost 7 euro. Aan de kassa betaal je 10 euro.
 
Maxïmo Park, Hadouken!, Amenra, BuryTomorrow, Gtronic, Housemeister, BRNS, The Sha-la-lee’s, Cookie Monsta en Bloodfire bevestigden reeds hun komst naar Rock Herk 2013. Meer namen volgen de komende weken en maanden.
 
Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. De ticketverkoop start op vrijdag 29 maart. Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer Rock Herk nieuws of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Festival Referentie: