suikerrock-2013-uitverkocht

 

within-temptationSuikerRock 2013 nu al uitverkocht

4 maanden voor het betere stadsfestival van België is SuikerRock 2013 al uitverkocht, enkel zijn er nog dagtickets te koop.
Ook dit jaar alweer een geweldige line-up die normaliter de grote zomerfestivals aandoen.

Kaiser Chiefs, een van de beste live bands nu ook op SuikeRock. Een terugkeer van Within Tepmtation na 7 jaar weer op de mainstage op de Markt van Tienen. Ook Busch komt na enkele jaren terug naar Tienen.
Enkele oude grote namen Sting, Joe Cocker. Deze line-up is beter dan die TW Classic van vorig jaar.
Ook nieuwe grote namen op de affiche, James Morrison, Katie Meluna.

Wacht niet te lang om de dagtickets te bestellen want ook deze vliegen de deur uit.

 

TICKETS?:

Alleen voor toegang tot de Grote Markt (hoofdpodium) heb je een ticket nodig. De overige delen van Win for Life Suikerrock zijn gratis toegankelijk. Tickets kan je makkelijk en op een veilige wijze aanschaffen via deze website 

  • De tickets moet je ofwel zelf afdrukken, ofwel laten opsturen (1 Euro verzendingskost)

De betalingsmogelijkheden zijn:

·         Overschrijving

·         VISA

·         Mastercard

·         Bancontact

·         ING Homepay

De afleveringsmogelijkheden zijn:

·         E-mail (zelf afdrukken)

·         Post (1 Euro verzendingkost) (Niet meer mogelijk tijdens de week voor het festival)

Voor inlichtingen of problemen in verband met online tickets, stuur aub een e-mail naar info@tickoweb.be

De Win for Life Suikerrock tickets bevatten een unieke streepjescode (barcode), die aan de ingang elektronisch gecontroleerd (gescand) wordt. Koop daarom je tickets steeds via deze website ! Alleen op die manier ben je zeker dat je een ticket met een geldige barcode krijgt! Het ticket moet je aan één van de drie ingangen (Leuvensestraat, Peperstraat, Kalkmarkt) omruilen voor een polsbandje. Vanaf dan heb je vrije toegang tot de Grote Markt. 


PRIJZEN:

VIP: 

·  Klik hier voor de VIP mogelijkheden

Combiticket 25 t/m 28 juli:

·  Uitverkocht!

Donderdag 25 juli:

· Voorverkoop: 40 EUR (+ 4 EUR reservatiekosten)

Vrijdag 26 juli:

· Nog niet bekend

Zaterdag 27 juli:

·  Voorverkoop: 50 EUR (+ 4 EUR reservatiekosten)

Zondag 28 juli:

· Voorverkoop: 40 EUR (+ 4 EUR reservatiekosten)

10 (+ 1 gratis!) drinks/food bonnen:

·  Voorverkoop: 25 EUR (geen reservatiekosten)


KINDEREN:

Tijdens Win for Life Suikerrock heerst er een feestelijke sfeer in de binnenstad van Tienen en daar laten we graag jonge gezinnen van meegenieten. Kinderen zijn op alle dagen meer dan welkom op het gratis gedeelte van Win for Life Suikerrock (Nieuwstraat, Hennemarkt, Veemarkt, Wolmarkt, Peperstraat), waar heel wat gratis animatie voorzien is.

Ook aan het hoofdpodium op de Grote Markt zijn kinderen welkom, maar er wordt geen korting gegeven op de toegangsprijs.


ALGEMENE VOORWAARDEN:

De organisator behoudt zich het recht om de toegang te ontzeggen indien het ticket niet via de officiële verkoopkanalen werd aangeschaft. Het ticket kan niet terugbetaald, noch omgewisseld worden. Alle misbruik, namaak of fraude kan gerechtelijk worden vervolgd. Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het festivalticket. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden ingevolge gevallen van overmacht. Festivaltickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator.

Het volgende wordt aan de ingangen geweigerd: scherpe voorwerpen, wapens, glas, blik, flessen (glas & plastic), professionele foto-, film- en opname apparatuur, drank en voedsel, drugs, dieren (behalve geleidehonden voor mensen met een visuele handicap), vuurwerk, vouw/klapstoelen, kinderwagens en alle voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Door het betreden van het festivalterrein gaat men akkoord met mogelijke preventieve en controlerende maatregelen waaronder identiteitscontrole,  aftasting en doorzoeken van tassen. Door het niet naleven van deze maatregelen kan de toegang ontzegd worden. Het is ten strengste verboden promotionele of commerciële activiteiten te ontplooien op de festivalsite zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van de organisator. De artiesten en de organisatoren van het festival kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal en eender welke gebeurlijke ongevallen.

Festival Referentie: