vondelpark-op-kiss-my-aff-2013 

Op 2 & 3 augustus vindt er op de terreinen van het Genkse C-mine opnieuw een editie plaats van het Absolutely Free Festival. AFF blijft een tweedaags, alternatief en gratis toegankelijk muziekfestival dat voluit mikt op verrassing.

De Londense electrovernieuwers van Vondelpark - Pukkelpoprevelatie in 2012 - brengen de betere slaapkamerblues mee naar Genk. Denk aan James Blake, Caribou en The XX! Ook het vrolijke Franse indiepopvijftal Concrete Knives - Grote Band in eigen land - siert de affiche.

 
Aan alternatief binnenlands talent ontbreekt het met Ian Clement, Condor Gruppe, Syndrome en JAPAN4 zeker niet. Wallace Vanborn-zanger Ian Clement kwam zopas op de propp en met e en prachtige en verstilde rootsplaat, het gloednieuwe Condor Gruppe verenigt Antwerp's finest (goed volk van Creature With The Atom Brain én Flying Horseman!) voor een zwierig 60's-feest en Syndrome - u kent 'm als gitarist van het machtige Amenra - vergast u op een duistere ambientervaring. Met JAPAN4 tenslotte staat jong maar bijzonder hard aanstormend talent op het podium.


Eerder al werden TOY (UK), Reiziger, Paon en The Sha-La-Lee's aangekondigd. Meer binnen- en buitenlandse namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer info:
www.kissmyaff.be

 

Festival Referentie: